Workshops Tilburg

Paul Funcken biedt verschillende workshops aan in Udenhout (Tilburg). Zo kun je in zijn atelier terecht voor het volgen van beeldhouwcursussen, masterclasses beeldhouwen, het maken van beelden in glas en Mergel Carving. Bekijk de verschillende pagina’s voor meer uitleg en inhoud van de verschillende cursussen en workshops.

 

Beeldhouwen in Udenhout

Proef de sfeer van de Italiaanse beeldhouwer dicht bij huis. 
In een inspirerende omgeving dichtbij Tilburg zelf leren beeldhouwen en een eigen beeld van steen maken, dat is een creatieve uitdaging! Beeldhouwen is een boeiend en inspirerend proces. 

Lees meer

 

Workshop Beeld van glas

Tijdens de workshop Beeld van glas leer je in zes avonden hoe je een beeld van glas maakt. Er wordt gebruik gemaakt van de vormsmelttechniek in open mallen. Het accent in deze workshop ligt sterk op het boetseren in klei of boetseerwas. 

Lees meer

 

Zeefdrukken op glas.

Het mooie van zeefdruk is dat je kunt drukken  op allerlei materialen zoals hout, kunststof, metaal en glas. Ik deze workshop leer je de basis van het zeefdrukken en met eenvoudige technieken een screen te maken.
We drukken met verschillende glaspigmenten die vervolgens worden ingebrand. Er is voldoende ruimte voor het experiment en na deze workshop kun je zelf aan de slag. Wil je meer dan kun je na de workshop een basisset gereedschap bij mij aanschaffen. 

Lees meer

Masterclass beeldhouwen

Speciaal voor de gevorderde beeldhouwers biedt Paul de Masterclass Beeldhouwen aan. Tijdens deze Masterclass wordt het huidige werk besproken, worden de volgende stappen bepaald.
De Masterclass duurt een dag en bestaat uit een intensief coachingsprogramma

Lees meer

 

Workshop Mergel Carving

Benieuwd hoe het is om ruimtelijk te werken en een beeld te maken? De workshop Mergel Carving leert je na een korte uitleg je eigen beeld te maken in het unieke materiaal (Mergel) uit Limburg.
Een ideale workshop als je wilt ontdekken of beeldhouwen iets voor jou is. Ook leuk als uitje samen met je collega’s, vrienden of familie. 

Lees meer

Teamuitjes

Het hele jaar door kun je voor verschillende workshops en activiteiten bij Paul Funcken terecht. Alle activiteiten worden met aandacht voor je op maat samengesteld. 

Lees meer