Home » Stenen beelden Tilburg

Stenen beelden uit regio Tilburg

Als je prachtige stenen beelden wilt kopen, kom dan eens langs in mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Hier vind je diverse prachtige stenen beelden voor jouw woning in bijvoorbeeld Alphen, Loon op Zand of Riel. Daarnaast is het mogelijk om een beeld op maat te laten maken. Op die manier vind je zeker een stenen beeld dat aan al jouw wensen voldoet. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk bij Paul Funcken!

Stenen kunst Paul Funcken
Stenen kunst Paul Funcken achterkant

Stenen beelden die aan al jouw wensen voldoen vind je in mijn atelier

Wat voor stenen beelden je ook in gedachten hebt; ik maak deze voor je in mijn atelier. Je hebt keuze uit diverse soorten steen en afwerkingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een beeld te laten maken uit andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan bronzen beelden. Je kunt echter ook glazen beelden laten maken. Tijdens een eerste bezoek geef je jouw wensen geheel vrijblijvend aan mij door. Vervolgens stel ik desgewenst een offerte en plan van aanpak voor je op. Als dit akkoord is, ga ik voor je aan de slag. Maar je kunt natuurlijk ook een van de reeds gemaakte beelden uit mijn portfolio kopen.

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou uitstekend van uitleg voorzien. Bij mij leer je dan ook je creativiteit helemaal tot uitdrukking te laten komen in het creëren van de mooiste beelden.

Paul Funcken stenen kunstwerk
Paul Funcken stenen kunstwerk

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou optimaal begeleiden

Neem contact met mij op voor meer informatie

Wil je meer weten over de stenen beelden die je in mijn atelier kunt kopen? Heb je een vraag over een van de cursussen of ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op via +31 (0)6 53 26 91 63 of ontwerp@paulfuncken.nl. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Paul Funcken workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel