Home » Marmeren beelden Tilburg

Marmeren beelden uit regio Tilburg

De mooiste marmeren beelden laat je door mij op maat maken in het atelier in Udenhout, nabij Tilburg, Goirle en Loon op Zand. Ik werk namelijk zowel in opdracht als vrij. Je kunt dus een van de reeds gemaakte marmeren beelden aanschaffen, maar het is ook mogelijk om een beeld volledig naar wens te laten maken. Het is zelfs een optie om zelf aan de slag te gaan met beeldhouwen in marmer.

Stenen kunst Paul Funcken
Stenen kunst Paul Funcken achterkant

Marmeren beelden laten maken of zelf maken in mijn atelier

Als je marmeren beelden op maat wilt laten maken in mijn atelier, is het eerste bezoek geheel vrijblijvend. Hierbij bespreken we je wensen en wat er zoal mogelijk is. Daarna stel ik, indien gewenst, een plan van aanpak en een offerte voor je op. Als deze jouw goedkeuring hebben, ga ik aan de slag. Wil je liever zelf een marmeren beeld maken? Dan is een Cursus Beeldhouwen of een Masterclass Beeldhouwen allicht wat voor jou. Tijdens deze cursussen kun je met verschillende materialen aan de slag en leer je hoe je zelf de mooiste beelden maakt.

Gedetailleerde kunstwerken uit allerlei materialen

Naast marmeren beelden kun je bij Paul Funcken natuurlijk ook kunst uit andere materialen kopen. Je hebt onder andere de keuze uit:

Wat al mijn kunstwerken met elkaar gemeen hebben, is dat ze met oog voor detail worden uitgevoerd. Elk kunstwerk is een samenspel van techniek, vormgeving en doel.

Paul Funcken stenen kunstwerk
Paul Funcken stenen kunstwerk

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou optimaal begeleiden

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat voor marmeren beelden je kunt laten maken in mijn atelier in Udenhout? Bekijk dan eens mijn portfolio of neem contact met mij op voor meer informatie. Je bereikt me door te bellen naar +31 (0)6 53 26 91 63 of een e-mail te sturen naar ontwerp@paulfuncken.nl. Heb je interesse in een van de cursussen? Schrijf je dan eenvoudig in voor een eerste proefles.

Paul Funcken workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel