Vrije kunst en kunst in opdracht
Tot in perfectie uitgevoerd
Ontwerpen met gevoel

De mooiste marmeren beelden laat je door mij op maat maken in het atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Ik werk namelijk zowel in opdracht als vrij. Je kunt dus een van de reeds gemaakte marmeren beelden aanschaffen, maar het is ook mogelijk om een beeld volledig naar wens te laten maken. Het is zelfs een optie om zelf aan de slag te gaan met beeldhouwen in marmer.

Wil je op maat gemaakte kunst ontvangen? Bel mij direct! of Bekijk de contact pagina

Be On The Watch ForMarmeren beelden laten maken of zelf maken in mijn atelier nabij Tilburg

Als je marmeren beelden op maat wilt laten maken in mijn atelier in regio Tilburg, is het eerste bezoek geheel vrijblijvend. Hierbij bespreken we je wensen en wat er zoal mogelijk is. Daarna stel ik, indien gewenst, een plan van aanpak en een offerte voor je op. Als deze jouw goedkeuring hebben, ga ik aan de slag. Wil je liever zelf een marmeren beeld maken? Dan is een Cursus Beeldhouwen of een Masterclass Beeldhouwen allicht wat voor jou. Tijdens deze cursussen kun je met verschillende materialen aan de slag en leer je hoe je zelf de mooiste beelden maakt.

Gedetailleerde kunstwerken uit allerlei materialen

Naast marmeren beelden kun je bij Paul Funcken in de buurt van Tilburg natuurlijk ook kunst uit andere materialen kopen. Je hebt onder andere de keuze uit:

Wat al mijn kunstwerken met elkaar gemeen hebben, is dat ze met oog voor detail worden uitgevoerd. Elk kunstwerk is een samenspel van techniek, vormgeving en doel.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat voor marmeren beelden je kunt laten maken in mijn atelier in Udenhout, in de omgeving van Tilburg? Bekijk dan eens mijn portfolio of neem contact met mij op voor meer informatie. Je bereikt me door te bellen naar +31 (0)6 53 26 91 63 of een e-mail te sturen naar ontwerp@paulfuncken.nl. Heb je interesse in een van de cursussen? Schrijf je dan eenvoudig in voor een eerste proefles.