Home ยป Template Pagina

Stenen beelden uit regio Tilburg

Proef de sfeer van de Italiaanse beeldhouwer dicht bij huis tijdens de Cursus Beeldhouwen van Paul Funcken. In een inspirerende omgeving in Udenhout, vlak bij Tilburg, zelf leren beeldhouwen en een eigen beeld van steen maken; dat is een creatieve uitdaging! Beeldhouwen is een boeiend en inspirerend proces waar je kennis mee maakt tijdens deze workshop.

Stenen kunst Paul Funcken
Stenen kunst Paul Funcken achterkant

Stenen beelden die aan al jouw wensen voldoen vind je in mijn atelier nabij Tilburg

Wat voor stenen beelden je ook in gedachten hebt; ik maak deze voor je in mijn atelier in de buurt van Tilburg. Je hebt keuze uit diverse soorten steen en afwerkingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een beeld te laten maken uit andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan bronzen beelden en glazen beelden. Tijdens een eerste bezoek geef je jouw wensen geheel vrijblijvend aan mij door. Vervolgens stel ik desgewenst een offerte en plan van aanpak voor je op. Als dit akkoord is, ga ik voor je aan de slag. Maar je kunt natuurlijk ook een van de reeds gemaakte beelden uit mijn portfolio kopen.

Paul Funcken stenen kunstwerk
Paul Funcken stenen kunstwerk

Ga zelf aan de slag met het maken van beelden tijdens een van de workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat met het maken van stenen beelden, kun je een creatieve cursus volgen bij mijn atelier in Udenhout, nabij Tilburg. Leer bijvoorbeeld beeldhouwen of ga voor een cursus beelden maken van glas. Dankzij mijn opleiding als docent beeldende vakken kan ik jou

Neem contact met mij op voor meer informatie

Wil je meer weten over de stenen beelden die je in mijn atelier nabij Tilburg kunt kopen? Heb je een vraag over een van de cursussen of ben je benieuwd naar mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op via +31 (0)6 53 26 91 63 of ontwerp@paulfuncken.nl. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Paul Funcken workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel