Het hele jaar door kun je voor verschillende workshops en activiteiten bij Paul Funcken terecht. Alle activiteiten worden met aandacht voor je op maat samengesteld.

Vergadering of Meeting

Op zoek naar een locatie in een kunstzinnige en creatieve omgeving? Het atelier van Paul Funcken is hiervoor een ideale locatie. Afhankelijk van de wensen zijn er verschillende aanvullende opties mogelijk. Bijvoorbeeld de dag starten met een uitgebreid ontbijt. Na de ochtendsessie staat een smakelijke lunch voor u klaar. De invulling van het middagprogramma kan ook worden verzorgd. Bijvoorbeeld een creatieve workshop Mergel Carving of een wandeling door de natuurgebieden de Brand of Loonse en Drunense duinen eventueel met gids.

Teambuilding

Samen met collega’s of vrienden werken aan ‘teamspirit’. Bijvoorbeeld door samen een kunstwerk te maken, dat een plaats krijgt in het bedrijf? Daar is communicatie voor nodig! Onder leiding van Paul Funcken werk je met je team aan een kunstwerk waarbij verschillende materialen kunnen worden gebruikt. Teambuilding in een ontspannen en creatieve sfeer.

Rondleidingen

Onder leiding van Paul Funcken krijg je een rondleiding door zijn atelier. Tijdens deze rondleiding staat hij stil bij de verschillende werkwijzen die hij toepast en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Een rondleiding, gegeven door de kunstenaar, is niet alleen leuk, je leert kunstwerken op een andere wijze te beschouwen. Het volgen van een rondleiding is goed te combineren met een van de verschillende workshops die Paul aanbiedt.

Workshops

Mergel en speksteen zijn een uitstekende materialen om in een korte tijd een beeld te maken. Zelfs in een ochtend of middag. Speksteen is niet erg geschikt om te hakken, omdat dat vaak tot een breuk leidt. Maar met allerlei raspen en andere soorten gereedschap is Speksteen eenvoudig te vormen. Tijdens de workshop kan iedereen individueel een beeld maken of samen met collega’s één beeld te maken. Je werkt in het atelier van de kunstenaar, een totaal ander omgeving om met elkaar samenwerken. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Voor grotere groepen is er een externe locatie voor handen. Uiteraard kunnen we naast koffie en thee ook zorgen voor een uitstekende lunch.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van vergaderingen, teambuilding, rondleidingen of workshops? Wij maken er een geslaagde dag van.

Neem vrijblijvend contact op.

 

Contact