Masterclass Beeldhouwen

Speciaal voor de gevorderde beeldhouwers biedt ik de Masterclass Beeldhouwen aan. Tijdens deze Masterclass bespreken we het werk waar je mee bezig bent en bepalen we de volgende stappen. De Masterclass duurt een dag en bestaat uit een intensief coachingsprogramma.

Om te zorgen dat de Masterclass goed aansluit op jouw behoefte en kunde is het belangrijk dat ik voorafgaan van de Masterclass documentatie van je werk en je plan ontvang. Misschien heb je juist behoefte aan het maken van dat plan en weet je niet zo goed hoe je verder moet? Ook daarbij kan ik je helpen. Na de bespreking van jouw werk gaan we aan de slag in het atelier, zorg er dus voor dat je je steen meebrengt.

Tijdens de Masterclass word je geheel in de watten gelegd. Wij zorgen voor een heerlijke lunch en sluiten de dag af met een glas wijn. Samen kijken wij dan terug op het verloop van deze leerzame dag. Je kunt ervoor kiezen om de masterclass een-op-een te volgen of samen met andere beeldhouwers. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 4 personen.

Meer informatie kun je aanvragen door een e-mail te sturen. De kosten voor de gehele dag bedragen €185,00 per persoon. 

De masterclass gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Aanmelden