KUNSTlust 2015

Posted by on mrt 17, 2015 in Nieuws

Op 28, 29 maart en 4, 5 en 6 april nodig ik je uit voor een bezoek aan KUNSTlust 2015.

Samen met tien andere professionele kunstenaars presenteer wij onze kunstwerken in verschillende kunstdisciplines. De kunstwerken van brons, hout, steen, staal, keramiek en glas staan voornamelijk in de grote tuin te pronken. Binnen zijn ook wat ruimtelijke werken, maar vooral schilderijen en houtobjecten voor aan de wand krijgen daar de meeste aandacht.

Je bent tussen 11:00 en 18:00 uur van harte welkom bij Natuurgeneeskundig Centrum Haaren aan de Belversestraat 25 in Haaren (NB), Nederland. Zie plattegrond op de website www.kunstlust.nl. De entree is gratis.

A®TABLE, diner met kunstenaars tijdens KUNSTlust

Op zondag 29 maart neem ik deel aan het A®TABLE diner. Bij dezen een uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn. Liefhebbers van kunst en culinaire hoogstandjes hebben de mogelijkheid om zich voor deze bijzondere avond in te schrijven. De deelnemers zitten met een kunstenaar aan een tafel waarop in het midden, op een speciale sokkel, zijn kunstwerk staat. De chef-kok, culinair kunstenaar Maurice Loman van Couvert Catering, gaat een topmenu presenteren. Het menu bestaat uit vier sessies (3 gangen + koffie met lekkernijen). Vier kunstenaars, die tijdens KUNSTlust met hun werk exposeren, geven acte de présence. Men ‘verhuist’ na iedere gang naar een andere tafel. Een bijzonder smakelijke kans om kennis te maken met de kunstenaar en zijn kunst. Maurice Loman is een ervaren chef-kok. Hij heeft in het verleden veel samengewerkt met Cas Spijkers.

  • Kosten: € 49,50 p.p. inclusief wijn
  • A®TABLE vindt plaats op zondag 29 maart, zaterdag 4 april en paaszondag 5 april
  • Alle dagen vanaf 18.30 uur in besloten kring
  • Direct reserveren via mauriceloman@gmail.com
  • Geef eventuele dieetwensen aan Maurice door
  • Meer informatie: telefonisch via +31 (0)485 340074
  • Deelname is beperkt tot 36 personen per A®TABLE diner