Artist in Residence

Posted by on jul 21, 2015 in Nieuws

Artist in Residence

Op uitnodiging van de Venice Art Society werk ik in augustus drie weken in Italië. Op steenworp afstand van Venetië verblijf ik op locatie om mij volledig te concentreren op kunst. Het is al jaren een droomwens van mij om in Italië te mogen werken. Ik ga in deze periode nieuw werk maken, ruimte voor experiment en uitwerken van een aantal ideeën die al een tijdje op de plank liggen. Ik ga o.a. werken met steen en glas, drie weken alleen maar kunst en even een grafisch werk. Wel ruimte veel te schetsen en tekenen en vooral niet teveel van te voren alles bedenken maar ruimte voor spontaan proces. Natuurlijk ga ik de Biënnale bezoeken ik kijk er naar uit dit keer geen gewone vakantie in Italië maar een werkvakantie.

Ciao Paul